Analytiker: Selg

Analytiker frykter kursfall i Tandberg Data-aksjen. Salg anbefales.

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Tandberg Data som en salgskandidat. I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Tandberg Data som en salgskandidat. - Tandberg Data viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen. Ga også salgssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 7,80 kroner. Videre nedgang til 7,16 kroner eller lavere er signalisert, sier analytikeren.- Aksjen har støtte ved ca 7,00 kroner og motstand ved ca. 8,20 kroner. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Salgskandidat. Middels lang sikt: Salgskandidat, avslutter analytikeren.På fredag sluttet Tandberg Data-aksjen på 7,65 kroner.