Analytiker spår kursoppgang for disse aksjene

Tallknuserne i DnB NOR Markets forventer kursoppgang for følgende to aksjer.

I dagens rapport fra DnB NOR Markets kan vi lese at analytikerne forventer kursoppgang i Tandberg og Nordic Semiconductor. Tandberg-aksjen får en kjøpsanbefaling mens Nordic Semiconductor kun får en holdanbefaling. I dagens rapport fra DnB NOR Markets kan vi lese at analytikerne forventer kursoppgang i Tandberg og Nordic Semiconductor. Tandberg-aksjen får en kjøpsanbefaling mens Nordic Semiconductor kun får en holdanbefaling. - Tandberg legger frem Q2-tall etter børs i dag. For Q2 venter vi en topplinje på 140,7 millioner dollar og en EBIT på 32,6 millioner dollar. Vi er dermed noe mer offensive enn konsensusforventningene i markedet. NOR Markets har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 160 pr. aksje, sier analytikeren.- Nordic Semiconductor legger frem sin kvartalsrapport i morgen. Her venter vi en omsetning på 85 millioner kroner og en EBIT på 10 millioner kroner. Aksjen er noe tilbake de siste dagene og selv om det allerede ligger betydelige forventninger implisitt i dagens verdsettelse bør det være rom for en oppjustering innenfor vår holdanbefaling og kursmålet på 45 kroner pr. aksje.I skrivende stund omsettes Tandberg-aksjen for 136,25 kroner mens Nordic Semiconductor-aksjen sist ble omsatt for 38,60 kroner.