Analytikernes dom

- Problemet er legal expenses, sier analytiker Anders Rosenlund i ABG Sundal Collier i forbindelse med Stolt-Nielsen-rapporten.

Børs

Stolt-Nielsen la frem svakere tall enn ventet i ettermiddag. Aksjen faller 4,3 prosent til 198,50 kroner. Stolt-Nielsen la frem svakere tall enn ventet i ettermiddag. Aksjen faller 4,3 prosent til 198,50 kroner. - Operasjonelt ser det bedre ut enn vi ventet, så det er ikke det som er problemet. Problemet er legal expenses, og vi har litt problemer med å finne ut hvor store kostnadene egentlig er når vi ser kjapt på det, sier analytiker Anders Rosenlund i ABG Sundal Collier til Reuters.Han står fast ved sin hold-anbefaling.Anders Karlsen i Nordea mener også at Stolt-Nielsen skuffet på grunn av kostnader til antitrust-rettstvistene. - Det er gjennomgående sterke resultater og de er positive til fremtidsutsiktene, men det har ligget en forventning om noe bedre. Særlig er juridiske kostnader høye - taksameteret tikker hos amerikanske advokater, sier han.

Nyheter
Næringsliv