Analytikerstanden lar seg forføre av gode nyheter

Handelspartner Securities mener Tandberg-aksjen har mye mer å gå på. Nå oppjusteres estimater og kursmål.

Handelspartner Securities har latt seg imponere over gårsdagens nyheter fra Tandberg, og har i dag sent ut en ny kjøpsanbefaling på aksjen. Kursmålet heves fra 143 kroner til 160 kroner. Handelspartner Securities har latt seg imponere over gårsdagens nyheter fra Tandberg, og har i dag sent ut en ny kjøpsanbefaling på aksjen. Kursmålet heves fra 143 kroner til 160 kroner. - Etter gårsdagens kvartalspresentasjon tar vi opp kursmålet i Tandberg til 160 (fra 143). Kvartalsrapporten var litt bedre enn ventet på alle punkter, og selskapet viser til et stabilt marginbilde selv med sterk vekst, sier analytikeren.- Vi har oppjustert marginbildet litt de nærmeste årene, og tror på litt høyere vekst de neste par årene som en konsekvens av sterk miljøprofil og mer omfattende installasjoner til Tandbergs kunder, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 144 kroner, opp 5,88 prosent.