Børsene snur til pluss

Europa-børsene snur fra minus til pluss. Oslo Børs er tilbake i positivt terreng, etter å ha vært ned i et par timer. Her er noen av aksjene som markerer seg - på godt og vondt.

Børs

Europeiske børser har snudd minus til pluss på en urolig dag, i kjølvannet av positiv førhandel på Wall Street.Franske CAC 40 er opp 0,35 prosent, mens tyske DAX og britiske FTSE begge stiger rundt 0,25 prosent. Amsterdam-børsen avanserer omtrent like mye.Oslo BørsI Oslo står hovedindeksen i 486,50 poeng, opp 0,16 prosent. Dette etter at indeksen i et par timer var i negativt terreng. På sitt laveste var sto den i 481,72 poeng.Statoil la i dag frem tall omtrent som ventet, og belønnes så langt med en oppgang på 0,44 prosent. Hydro er opp 0,34 prosent.Wavefield Inseis topper vinnerlisten med pluss 11,22 prosent til 54,50 kroner, etter nyheten om fusjon med TGS Nopec. Sistnevnte stiger 2,86 prosent.Negative tungvektere er Aker Kværner og DnB Nor, begge ned 2,8-2,9 prosent.Taperlisten toppes av Copeinca - ned 10,1 prosent.

Nyheter
Børs