Dagens nyheter sender aksje rett til topps på vinnerlisten

- Det ser ut som de har full kontroll, sier analytiker Arnfinn Løv-Mikkelsen. Ementor-aksjen tar av.

Scanpix / Scanpix

Tidligere i dag la Ementor frem sine kvartalstall, noe som blir tatt godt imot i aksjemarkedet. I skrivende stund omsettes aksjen for 54,75 kroner etter å ha langt på seg 5,29 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 92 millioner kroner. Tidligere i dag la Ementor frem sine kvartalstall, noe som blir tatt godt imot i aksjemarkedet. I skrivende stund omsettes aksjen for 54,75 kroner etter å ha langt på seg 5,29 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 92 millioner kroner. Både vekst og marginer skal ha vært sterkere enn analytikerstanden forventet.- Det ser ut som de har full kontroll. Spesielt er Norge positivt overraskende. Marginen i Sveriges var i tillegg overraskende sterk, mens den i Danmark var litt svak. Det er spennende at de snakker om geografisk ekspansjon, sier analytiker Arnfinn Løv-Mikkelsen i Glitnir Securities til Reuters.