Denne mannen doblet pengene på Oslo Børs på kun to dager

Selv om vi har hatt en knallrød uke på Oslo Børs, kan Eddie Berglund slå i bordet med 100 prosent avkastning på kun to dager.

Børs

Selv om Eddie Berglund nå er ferdig som toppsjef i GGS, kan ha se tilbake på en lukrativ uke. I forbindelse med en emisjon, kjøpte han tirsdag denne uken 559.370 aksjer i selskapet, til en kurs på én krone stykket. Selv om Eddie Berglund nå er ferdig som toppsjef i GGS, kan ha se tilbake på en lukrativ uke. I forbindelse med en emisjon, kjøpte han tirsdag denne uken 559.370 aksjer i selskapet, til en kurs på én krone stykket. I går kom meldingen om at Berglund selger 550.000 aksjer for to kroner stykket. Etter transaksjonen har han en beholdning på 9.370 GGS-aksjer. Vi snakker med andre ord om en dobling på to beskjedne børsdager, som i tillegg har endt i rødt for mange andre aktører på Oslo Børs.Foto: Scanpix.

Nyheter
Børs