Derfor er han forsiktig med Tomra-aksjen

Tomra legger snart frem sine tall for 2. kvartal. Analytiker snakker om hvorfor han er litt forsiktig med aksjen - i det korte bildet.

Tomra legger etter børsslutt i dag frem tall for 2. kvartal. På Oslo Børs stiger aksjen 0,56 prosent til 53,60 kroner. Tomra legger etter børsslutt i dag frem tall for 2. kvartal. På Oslo Børs stiger aksjen 0,56 prosent til 53,60 kroner. Handelsbanken Capital Markets har en "reduce"-anbefaling på Tomra før rapporten.- Vi har tro på at Tomra får til satsingen på non-deposit - og det må de for å være et vekstselskap. Men vi tror at det tar litt lengre tid og koster litt mer enn det markedet tror, og derfor er vi litt forsiktige i det korte bildet. Da snakker jeg ikke nødvendigvis om dette kvartalet, men de 2-3 neste kvartalene, sier analysesjef Knut Erik Løvstad til Reuters.