Dette skjer i dag

På børsen er det resultatsesong og ellers er det festivalsesong. Her får du oversikt over dagens hendelser.

Resultatsesongen ruller videre. Utenlands merker vi oss General Electric og Saab. Her hjemme skal følgende selskaper i aksjon: ruller videre. Utenlands merker vi oss General Electric og Saab. Her hjemme skal følgende selskaper i aksjon: ConfirmitEmentor Følg presentasjonen LIVE her.SuperOfficeExpertFirmStatistisk sett står dette på plakaten:SSB: Bedrifter.SSB: Kjønnsrepresentasjon i allmennaksjeselskap.USA:Importprisindeks i juni kl 14.30.USA:Detaljhandel i juni kl 14:30.USA:University of Michigan confidence i juli kl 16:00.USA:Varelager i mai kl 16:00Innenriks velger å trekke frem disse hendelsene:Molde: Bjørnsonfestivalen presenterer programmet for årets festival som åpner 29. august.Stavern: Stavernfestivalen 2007.Ålesund: Ålesund Båtfestival 2007.Kilder: NTB, SSB, TDN Finans, Oslo Børs