Disse aksjene straffes hardt på en rekordsterk Oslo Børs

Selv om en knallsterk Oslo Børs stiger mot nye rekorder, finner vi enkelte aksjonærer som straffes hardt. Her er taperne.

Scanpix / Scanpix

Hovedindeksen på Oslo Børs har i dag lagt på seg 0,79 prosent og står nå i 516,37 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 8,2 milliarder kroner.Selv om mange gleder seg over en rekordsterk børs, finner vi i dag fem aksjer som opplever kursfall på mer enn fire prosent. Verst går det med Eitzen Maritime Services som faller 7,66 prosent.Foto: Scanpix.Det er heller ingen god dag for investorene Øystein Stray Spetalen og Arne Blystad som ser GGS-aksjen falle 4,19 prosent. Likevel kan de to herrene glede seg over en fantastisk kursoppgang den siste tiden. For noen uker siden gikk investorduoen inn med 200 millioner kroner i GGS. De to fikk aksjene på billigsalg da de tegnet 200 millioner aksjer til kurs én krone.

Taperne:SelskapSisteEndring i prosentVerdiEitzen Maritime Services4.10-7.66%683 660Telio Holding13.90-6.08%3 234 004Software Innovation14.60-5.19%80 300Bjørge18.00-4.26%61 850Global Geo Services2.06-4.19%7 835 392
Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.