EDB skal hjelpe trønderne

EDB Business Partner skal hjelpe trønderne med digitale utfordringer. Pris: 60 millioner kroner.

Trondheim kommune utvider sitt samarbeid med EDB Business Partner og inngår avtale om kjøp og vedlikehold av nye ERP-løsninger for kommunen. Leveransene er hentet fra EDBs nye løsningsportefølje "Digital offentlighet". Trondheim kommune utvider sitt samarbeid med EDB Business Partner og inngår avtale om kjøp og vedlikehold av nye ERP-løsninger for kommunen. Leveransene er hentet fra EDBs nye løsningsportefølje "Digital offentlighet". Avtalen har en varighet på fem år og en samlet verdi på om lag 60 millioner kroner.- Dette er et gjennombrudd for EDBs nye løsningsportefølje "Digital offentlighet". Trondheim kommune er et utstillingsvindu for bruk av IT i det offentlige, og valget av EDB er en tillitserklæring og bekreftelse på at våre nye løsninger er konkurransedyktige, sier Jan Ivar Borgersen, konserndirektør offentlig i EDB.