Elendig åpning på Oslo Børs

Det er langt mellom lyspunktene på Oslo Børs etter at markedene i USA falt i går og Asia falt i dag.

1 / 1

Det er lite å glede seg over på Oslo Børs i åpningshandelen etter at amerikanske børser falt kraftig i går kveld og Asia falt i dag. Dessuten har de europeiske børsene åpnet ned. Etter 13 minutters handel er hovedindeksen ned 0,7 prosent til 509,38 poeng. Til sammenligning er DAX-indeksen i Frankfurt ned 1,3 prosent, mens CAC 40 i Paris faller 0,9 prosent. Det er lite å glede seg over på Oslo Børs i åpningshandelen etter at amerikanske børser falt kraftig i går kveld og Asia falt i dag. Dessuten har de europeiske børsene åpnet ned. Etter 13 minutters handel er hovedindeksen ned 0,7 prosent til 509,38 poeng. Til sammenligning er DAX-indeksen i Frankfurt ned 1,3 prosent, mens CAC 40 i Paris faller 0,9 prosent. Et lyspunkt for Oslo Børs' vedkommende er at oljeprisen har steget etter børsslutt i går. Brent-olje for levering i august koster nå 76,27 dollar fatet. Statoil og Hydro er ned 0,4 prosent til 185,75 og 233,50 kroner.Schibsted faller 2,6 prosent til 258 kroner. Selskapet kjøper 51 prosent av det svenske nettstedet www.tv.nu. Northland Resources er svakest med et fall på 3,2 prosent til 24,20 kroner.Ingen av de 20 mest omsatte papirene stiger i verdi. VMetro er imidlertid opp 1,2 prosent til 17 kroner etter å ha lagt frem tall.Det er allerede omsatt verdipapirer for 1,5 milliarder kroner. Seadrill står for over 900 millioner kroner i forbindelse med gjennomføringen av en rettet emisjon.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.