Ementor-oppkjøp i Danmark

Ementor-selskap kjøper opp det danske selskapet pcs-gruppen A/S

Danske Topnordic AS, en del av Ementorkonsernet, har inngått avtale om kjøp av det danske selskapet pcs-gruppen A/S for 12 millioner danske kroner (enterprise value). Oppkjøpet skal styrke Topnorcids lokale forankring på Sør-Jylland. Danske Topnordic AS, en del av Ementorkonsernet, har inngått avtale om kjøp av det danske selskapet pcs-gruppen A/S for 12 millioner danske kroner (enterprise value). Oppkjøpet skal styrke Topnorcids lokale forankring på Sør-Jylland. IT-infrastrukturleverandøren pcs-gruppen har 30 ansatte og en årlig omsetning på 85 millioner danske kroner, med et forventet driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på tre millioner kroner i 2007.Overtakelsesdato er satt til 10. juli 2007.