Expert tjener mer penger

Expert økte både topp- og bunnlinje i andre kvartal.

Expert ASA melder om et resultat før skatt på 15 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 10 millioner kroner i samme periode i fjor. Nettoresultatet beløp seg til 7 millioner roner, opp fra 2 millioner kroner året før. EBIT endte på 19 millioner kroner, opp fra 16 millioner kroner i andre kvartal 2006. Expert ASA melder om et resultat før skatt på 15 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 10 millioner kroner i samme periode i fjor. Nettoresultatet beløp seg til 7 millioner roner, opp fra 2 millioner kroner året før. EBIT endte på 19 millioner kroner, opp fra 16 millioner kroner i andre kvartal 2006. Selskapets omsetning ble 2.210 millioner kroner, mot 1.861 millioner i samme periode 2006.Som følge av A. Wilhelmsen AS` oppkjøp av Expert ASA vil det ikke bli holdt kvartalspresentasjon eller telefonkonferanse i dag, fremgår det av en melding.Her er rapporten og presentasjonen.