Farsen rundt Jostein Eikeland fortsetter

Jostein Eikeland er ikke aksjonær i Meridian, men har en betydelig finansiell interesse dersom selskapets verdi øker.

Ifølge DN hersker det fortsatt full forvirring om hvem som sto bak oppkjøpet av Meridian fra Hydro og Fiat for 1,1 milliarder kroner. Ifølge DN hersker det fortsatt full forvirring om hvem som sto bak oppkjøpet av Meridian fra Hydro og Fiat for 1,1 milliarder kroner. Ola Toftegaard-Hox, Jostein Eikelands advokat, sier til avisen at Eikeland ikke er aksjonær i Meridian, men at han har en betydelig finansiell interesse dersom selskapets verdi øker.- Som du allerede har sett fra andre presseartikler, så er ikke Mr. Eikeland en direkte aksjonær i Meridian. Eikeland har, imidlertid, en betydelig finansiell interesse i den forventede verdistigningen av verdien til Meridians egenkapital, skriver Toftegaard-Hox (DNs oversettelse).Ifølge advokaten var det et syndikat av finansielle investorer som kjøpte Meridian. Eikeland skal ha betydelig innflytelse over ledelsen av Meridian.