Førsteklasses år for First

2006 ble et rekordår for meglerhuset First Securities. Alt gikk rett til eierne.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

2006 ble et rekordår for First Securities. Aldri før har verdipapirselskapet tjent så mye penger. First Securities økte omsetningen med 55 prosent, og passerte dermed milliarden i inntekter, skriver Finansavisen i dag.- Det som først og fremst fascinerer meg, er at alle virksomhetsområdene våre leverer varene. At 2006 ble et bedre år enn 2005 er ingen mystikk hvis man ser på bransjeinntektene. Markedet var godt, og så lenge vi gjør en god jobb vil vi flyte med vannet, sier Hagen til avisen.EkspandererFirst Securities har målsetting om å være blant de ledende verdipapirforetakene i Norge. Nå spiser de markedsandeler.- Hvis du setter våre bruttoinntekter opp mot Kredittilsynets opplysninger om bransjeinntekter. Vil du se at vi stadig tar markedsandeler. Det er noe av det jeg er aller mest stolt av, sier Hagen til avisen.

Nyheter
Børs