Forvalter: Vi er bekymret

Forvalter frykter at nedradering milliardklassen vil påvirke utviklingen i den amerikanske økonomien.

TDN Finans skriver at usikkerhet preger det amerikanske boligmarkedet etter at Standard & Poor's varslet en mulig nedgradering av obligasjonsgjeld på til sammen 12 milliarder dollar gitt til det amerikanske subprimemarkedet. I går bekreftet Moody's Investors Service en nedgradering av tilsvarende obligasjonsgjeld på 5,2 milliarder dollar. TDN Finans skriver at usikkerhet preger det amerikanske boligmarkedet etter at Standard & Poor's varslet en mulig nedgradering av obligasjonsgjeld på til sammen 12 milliarder dollar gitt til det amerikanske subprimemarkedet. I går bekreftet Moody's Investors Service en nedgradering av tilsvarende obligasjonsgjeld på 5,2 milliarder dollar. - Vi er mest bekymret for den økonomiske veksten. Det er nå frykt for at problemene i subprimemarkedet vil påvirke det amerikanske forbruket. Mye penger fremover vil derfor bli kanalisert inn i obligasjonsmarkedet, altså en flukt til kvalitet, sier Stuart Fraser, forvalter i Brewin Dolphin, til Bloomberg News.