GE Money Bank velger EDB

GE Money Bank har inngått avtale med EDB. Kontraktsverdien er på minst 160 millioner kroner. - Dette er et internasjonalt gjennombrudd, sier EDB-sjef Endre Rangnes

Børs

GE Money Bank har inngått avtale med EDB om kjøp av løsninger og basis bankdrift for Danmark og Norge med øvrige Norden og Baltikum som opsjon. Avtalen strekker seg over syv år og har i første fase en forventet verdi på 160 millioner kroner. GE Money Bank har inngått avtale med EDB om kjøp av løsninger og basis bankdrift for Danmark og Norge med øvrige Norden og Baltikum som opsjon. Avtalen strekker seg over syv år og har i første fase en forventet verdi på 160 millioner kroner. Leveransen består av EDBs standardkomponenter for kort, betaling og myndighetsrapportering. I tillegg leverer EDB reskontrosystem basert på FLEXCUBE fra i-flex.- Dette er et internasjonalt gjennombrudd for EDBs løsningsportefølje og viser at vi lykkes med den strategien vi har lagt for bank- og finanssatsingen. GE Money Bank er en stor og spennende aktør i det internasjonale bankmarkedet, og denne avtalen åpner veien for et langsiktig samarbeid med banken på en rekke områder i det europeiske markedet, sier Endre Rangnes, konsernsjef i EDB.

Nyheter
Teknologi