Hemmelig informasjon lekket på børsforum

Brukerne av HegnarOnlines børsforum kunne lese om hemmelig salg en uke før det fant sted. I den samme perioden gikk seg hele 24 prosent. Så kom børsmeldingen fra selskapet.

Scanpix / Scanpix
Børs

I går sendte Borgestad ut en børsmelding som fortalte om en gevinst på 150 millioner kroner etter et eiendomssalg i Polen. Dette er selvfølgelig kurssensitiv informasjon. Det ikke alle vet er at informasjon om salget har sirkulert på HegnarOnlines børsforum i over én uke. I den samme perioden har aksjen lagt på seg hele 24 prosent. I går sendte Borgestad ut en børsmelding som fortalte om en gevinst på 150 millioner kroner etter et eiendomssalg i Polen. Dette er selvfølgelig kurssensitiv informasjon. Det ikke alle vet er at informasjon om salget har sirkulert på HegnarOnlines børsforum i over én uke. I den samme perioden har aksjen lagt på seg hele 24 prosent. - Dette er helt merkverdig. Jeg kjenner overhodet ikke til at slik informasjon har ligget ute på nettet. Jeg visste jo ikke selv at det ville bli noen avtale den 17. juli. Avtalen ble først underskrevet tirsdag kveld denne uken, etter et gjennombrudd i forhandlingene samme dag, sier Borgestad-sjef Christen Knudsen til DN.

Nyheter
Børs