Her er Terras favoritter

Det er olje- og oljeserviceaksjer som er Terra og Bruce Diesens favoritter.

- Vi mener vi nå er inne i en periode hvor det er riktig å sitte i olje- og energiaksjer. Konsensusanslaget for oljeprisen er for lavt, men er i ferd med å bli oppjustert. Det vil drive denne sektoren videre, sier analytiker Bruce Diesen i Terra Securities, ifølge Finansavisen.Ifølge Diesen er flere av de mindre oljeprodusentene interessante kjøpskandidater.- En av disse er PA Resources, som vi innlemmet i vår ukeportefølje denne uken. Dette er en aksje som vil nyte godt av at oljeprisanslagene oppjusteres, sier han.- Vi har også fortsatt sterk tro på PGS. Seismikkbransjen går en lys fremtid i møte, og PGS er et solid selskap med sterk inntjening som ligger langt fremme når det gjelder teknologi, sier Diesen.Diesen mener, ifølge Finansavisen, at riggsektoren også har mer å gå på.- Vår favoritt blant riggaksjene er Seadrill, sier analytikeren.Analytikeren har kjøpsanbefaling på følgende tre aksjer:o PA Resourceso PGSo Seadrill