Her er VMetro-rapporten

- Andre kvartal viser forbedringer, spesielt i forhold til første kvartal, men også sammenlignet med samme periode i fjor, sier VMetro-sjef Christian Jebsen.

VMetro melder om et resultat før skatt på minus 1,6 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 1,5 millioner kroner i samme periode i fjor. EBIT ble 1,0 millioner kroner, mot 0,3 millioner kroner i samme periode i 2006 VMetro melder om et resultat før skatt på minus 1,6 millioner kroner i andre kvartal i år, mot 1,5 millioner kroner i samme periode i fjor. EBIT ble 1,0 millioner kroner, mot 0,3 millioner kroner i samme periode i 2006 Selskapets driftsinntekter økte med 13 prosent til 75,5 millioner kroner.Ordreinngangen i andre kvartal ble 86,7 millioner kroner, mot 85,5 millioner i samme periode i 2006.- Andre kvartal viser forbedringer, spesielt i forhold til første kvartal, men også sammenlignet med samme periode i fjor. Det er i tråd med våre forventninger. Det er investert betydelig i utvikling av egne produkter som er klare for lansering i år og neste år, og da er det spesielt positivt å se at ordreinngangen på egne produkter øker, sier administrerende direktør Christian Jebsen.- VMetro har spesiell fokus på å styrke sin posisjon innen forsvarsmarkedet. Samtidig ønsker selskapet å diversifisere inn mot nye markeder ved å tilpasse eksisterende teknologi, eller gjennomføre oppkjøp hvor vi med VMetros kompetanse og globale salgsnettverk kan skape merverdier. Oppkjøpet av 3- D Radar i andre kvartal er et eksempel på dette, sier Jebsen.Her er rapporten og presentasjonen.