Her får du gode råd fra 13 meglerhus

13 meglerhus har analysert EDB Business Partner for å finne ut om aksjen er et godt kjøp før kvartalstallene neste uke. Her er dommen.

EDB Business Partner ventes å legge frem et EBITA-resultat på 149 millioner kroner i andre kvartal 2007. Ifølge TDN Finans kommer det frem av estimater innhentet av SME Direkt blant 13 meglerhus. EDB Business Partner ventes å legge frem et EBITA-resultat på 149 millioner kroner i andre kvartal 2007. Ifølge TDN Finans kommer det frem av estimater innhentet av SME Direkt blant 13 meglerhus. Syv av meglerhusene anbefaler kjøp av aksjen. Fire meglerhus anbefaler hold mens de to siste har gått ut med en salgsanbefaling.Kursmålene varierer mellom 41 og 76 kroner, med et snitt på rett over 62 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 54,75 kroner.EDB Business Partner legger frem sin tall tirsdag 17. juli.