Hovedindeksen på Oslo Børs faller under 500 poeng

Hovedindeksen på Oslo Børs har akkurat falt under 500 poeng-grensen. Er dette starten på en korreksjon?

Børs

I dag peker pilen ned på Oslo Børs, og hovedindeksen står nå i 499,74 poeng etter å ha falt 1,20 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for fem milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i september, har gått opp 0,80 prosent og står nå i 76,93 dollar.Store selskaper som Statoil, Norsk Hydro, Telenor, Orkla og REC faller henholdsvis 0,84 prosent, 1,07 prosent, 2,05 prosent, 2,70 prosent og 1,59 prosent. Den prosentvise taperen er Petrobank Energy and Resources som er ned hele 13,69 prosent.19. juli ble det satt rekord på Oslo Børs da hovedindeksen var oppe i 525,75 poeng. Da torsdagens handel var over sluttet hovedindeksen på 524,37 poeng. Siden da har pilen stort sett pekt nedover.Tar vi utgangspunkt i rekordnoteringene på Oslo Børs har hovedindeksen falt om lag fem prosent på under en uke.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs