Hvor går Oslo Børs de neste dagene?

Handelspartner Securities snakker om resultatsesong, resultatvarsler, oljepris, "all time high" og fellesferie.

I gårsdagens sektorrapport fra Handelspartner Securities kommenterer analytikeren utviklingen på Oslo Børs. I gårsdagens sektorrapport fra Handelspartner Securities kommenterer analytikeren utviklingen på Oslo Børs. - Selv om det er starten av resultatsesongen og høytid for resultatvarsler, samtidig som fellesferien har startet opprettholder vi vårt positive syn på Oslo Børs både på kort og lang sikt. Den positive internasjonale trenden smitter over på de fleste børsene og bidrar til oppgang også på Oslo Børs. Den viktigste faktoren til oppgangen på Oslo Børs så langt er likevel oljeprisen som har steget kraftig i det siste og nærmer seg igjen "all time high", sier analytikeren.- Oljeselskapene har en solid vekting på Oslo Børs og det er vanskelig å se at aksjemarkedet skal falle kraftig med oljepris mellom 70-80 dollar. Som en motvekt trekker samtidig den sterke norske kronen aksjemarkedet noe tilbake og vi forventer egentlig ikke de store svingningene de neste dagene, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen i 513,80 poeng, ned 0,43 prosent.