I dag har det vært børsrally i Asia

Børsrally i Japan sender Nikkei 225-indeksen opp på høyeste nivået på syv år. Følg børsene her.

Det har vært en meget bra start på børsuken i Asia, og i Japan kan aksjonærene glede seg over at Nikkei 225-indeksen ikke har vært høyere på syv år. Det er utsikter til en sterk økonomisk vekst i Japan og Sør-Korea som i dag bidrar til oppturen. Det har vært en meget bra start på børsuken i Asia, og i Japan kan aksjonærene glede seg over at Nikkei 225-indeksen ikke har vært høyere på syv år. Det er utsikter til en sterk økonomisk vekst i Japan og Sør-Korea som i dag bidrar til oppturen. Nikkei 225-indeksen kan vise til en oppgang på 0,66 prosent og står nå i 18.261,26 poeng mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,75 prosent.I Hong Kong har Hang Seng-indeksen gått opp 0,85 prosent, Taiex-indeksen i Taiwan er opp 1,51 prosent, den koreanske Kospi-indeksen stiger 1,02 prosent mens Singapores Straits Times-indeks er opp 1,30 prosent.Oversikten får du her.