- Jeg tror denne sektoren vil stige kraftig fremover

Analytiker har stor tro på oljeservicesektoren fremover. Fem aksjer trekkes frem.

Analytiker Gunnar Holen Corporate Advice and Research (CAR) tror den pessimistiske oljeproduksjonsprognosen fra det internasjonale energibyrået vil slå positivt ut for oljeservicesektoren på Oslo Børs. Analytiker Gunnar Holen Corporate Advice and Research (CAR) tror den pessimistiske oljeproduksjonsprognosen fra det internasjonale energibyrået vil slå positivt ut for oljeservicesektoren på Oslo Børs. - Jeg tror denne sektoren vil stige kraftig fremover. Verdens oljeselskaper har en veldig stor utfordring i å skaffe nok olje fremover. Det fører også til knapphet på oljeservicesiden, både innenfor seismikk og rigger. Det er helt åpenbart, sier Holen til DN.Holen trekker frem selskaper som Petrolia, Petromenia, Seadrill, Scorpion og PGS.