Jekker opp offshore-aksje

Analytiker Marius Gaard i Carnegie er positiv til DOF Subsea-aksjen. Så høyt kan den gå.

Carnegie justerer opp DOF Subsea-aksjen fra "neutral" til "outperform". Analytiker Marius Gaard ser ser for seg at rapporten for andre kvartal vil kunne øke tilliten til selskapets vekstutsikter utover 2008. Carnegie justerer opp DOF Subsea-aksjen fra "neutral" til "outperform". Analytiker Marius Gaard ser ser for seg at rapporten for andre kvartal vil kunne øke tilliten til selskapets vekstutsikter utover 2008. Fair value blir estimtert til 68 kroner, noe som betyr at oppsiden er på nesten 40 prosent i forhold til fredagens sluttkurs."Etter to svært svake kvartaler venter vi at høy flåteutnyttelse og det betydelig inntjeningspotensialet vil bli synlig i andre kvartal. Kvartalet bør øke tilliten til selskapets sterke vekstmuligheter etter 2008. Fokus vil snart flyttes til 2009-estimatene, hvor vi ligger 10 prosent over konsensus og ser ytterligere oppside hvis markedet for subsea konstruksjonsfartøy strammer seg ytterligere til", skriver Gaard i en oppdatering.DOF Subsea stiger 4,4 prosent til 50,75 kroner.