Kjøpte ikke Jostein Eikeland Meridian for 1,1 milliarder likevel?

Før jul meldte Hydro at et konsortium ledet av Jostein Eikeland hadde kjøpt Meridian for 1,1 milliarder. Eikelands advokat hevder imidlertid at Eikeland ikke kjøpte bildelprodusenten.

Hydro meldte 6. desember i form av en børsmelding at et konsortium ledet av Jostein Eikeland hadde kjøpt bildelprodusenten Meridian for 1,1 milliarder. Hydro meldte 6. desember i form av en børsmelding at et konsortium ledet av Jostein Eikeland hadde kjøpt bildelprodusenten Meridian for 1,1 milliarder. - Jostein Eikeland har aldri kjøpt Meridian. Meridian har helt andre eiere enn Eikeland, men hvem det er, har jeg ikke tenkt å diskutere med deg, sier Ola Toftegaard-Hox, Eikelands advokat, til DN.- Vår oppfatning er at vi har solgt til Jostein Eikelands selskap Estatia, som ledet et konsortium. Vi har fått oppgjør for salget og har ikke mer å tilføre, sier informasjonssjef Thomas Knutzen i Hydro.Eikeland har tidligere uttalt til svenske medier at han gikk inn med 28 millioner dollar, i overkant av 170 millioner kroner, i forbindelse med Meridian-oppkjøpet.- Det er riktig at Eikeland jobbet med kjøpet av Meridian en stund, men det ble aldri noe av, sier Toftegaard-Hox.