Medicult løftes 17,67 prosent på Oslo Børs ved lunsjtider

Slik ser det ut på Oslo Børs ved lunsjtider. Vinneren så langt er Medicult, som løftes 17,67 prosent.

I skrivende stund står hovedindeksen i 514,69 poeng, opp 0,47 prosent.Brent olje for august-levering står nå i 76,15 dollar fatet, opp 0,94 prosent.I dag ble det klart at Gazprom har plukket ut Total som partner på Shtokman LNG- prosjektet, men vi merker oss at Statoil er opp 1,48 prosent til 188,50 kroner. Hydro er opp 1,92 prosent til 238,75 kroner.Ifølge TDN Finans har ikke Statoil blitt informert angående valg av partner på Shtomkman LNG-prosjktet.- Jeg har sett nyheten, men vet ikke noe mer enn de korte nyhetene som har vært ute om det. Vi har lang tid hatt, og har fortsatt, en dialog med Gazprom om dette, og det er ikke noe nytt i det, men vi vet ikke noe mer enn det som har vært på nyhetsbyråene, sier vakthavende informasjonssjef Arild Steine i Statoil.DNO er ned 1,12 prosent til 12,39 kroner.Reservoir Exploration Technology er ned 3,27 prosent til 74 kroner, noe som kan komme av et negativt resultatvarsel.Taperlisten på Oslo Børs toppes nå av Eitzen Maritime Services som faller 6,76 prosent til 4,14 kroner, etterfulgt av Telio med en nedtur på 5,41 prosent til 14 kroner.Vinneren er Medicult, som løftes 17,67 prosent til 27,30 kroner, etterfulgt av Golar LNG som er opp 7,30 prosent til 125 kroner.Det er så langt omsatt verdipapirer for 5,2 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne / taperne på NYSE.Vinnerne / taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.