Meglerhus spår opptur på Oslo Børs

Glitnir Securities forteller investorer om hva som kan drive Oslo Børs mot nye høyder.

Scanpix / Scanpix

Anders Bergland i Glitnir Securities sier til Finansavisen at han fremdeles ser lyst på utviklingen på Oslo Børs. Anders Bergland i Glitnir Securities sier til Finansavisen at han fremdeles ser lyst på utviklingen på Oslo Børs. - Resultatsesongen i Norge har startet noe blandet med sterke tall fra blant annet Tandberg ASA og et resultatvarsel fra Tomra. Vi begynner å bli litt bekymret for kronens sterke utvikling mot dollaren, og anser at dette kan bli en utfordring fremover. I det korte bildet er vi fortsatt optimister og tror på videre oppgang og tror selskapsrapporteringen vil være den primære driveren for dette, sier Bergland.På fredag sluttet hovedindeksen på 519,69 poeng.Foto: Scanpix.