Meglerhusets genistrek

Det var smart av Terra Securities å legge alle eggene i én kurv.

I slutten av juni valgte Terra Securities å fylle opp sin ukeportefølje med oljerelaterte aksjer. Det har vist seg å være et smart trekk. I forrige uke oppnådde porteføljen en avkastning på 3,3 prosent, mens hovedindeksen bare steg rundt én prosent. I slutten av juni valgte Terra Securities å fylle opp sin ukeportefølje med oljerelaterte aksjer. Det har vist seg å være et smart trekk. I forrige uke oppnådde porteføljen en avkastning på 3,3 prosent, mens hovedindeksen bare steg rundt én prosent. - Det har vært sentralt i markedssynet vårt at vi foretrekker olje fremfor andre sektorer. Vi venter at oljeprisen vil holde seg høy ut juli, og tror derfor på en sterk utvikling for sektoren i resten av måneden, forteller Geir Henning Ohrvik, leder for aksjeavdelingen i Terra Securities, til DN.I går ble Subsea 7 tatt ut til fordel for PA Resources.- Siden aksjen gikk såpass godt i løpet av uken, velger vi å ta den ut for å sikre gevinst. I tillegg leverer Acergy, selskapets hovedkonkurrent, kvartalstall denne uken. Disse aksjene reagerer som regel veldig likt, og vi tar derfor ut Subsea 7 for å unngå unødvendig risiko, sier Ohrvik.