Ny rekord på Oslo Børs

Hovedindeksen har mandag vært handlet på rekordhøye 519,72 poeng.

Ved lunsjtider står hovedindeksen på Oslo Børs i 516,78, opp 0,65 prosent. Mandag formiddag har hovedindeksen vært handlet på rekordhøye 519,72 poeng.Oljeprisen har falt noe siden fredag. Brent olje for august-levering står nå i 75,08 dollar fatet, mot 75,61 dollar fatet i 16.42-tiden fredag ettermiddag.Statoil er ned 0,53 prosent til 187,25 kroner og Hydro er opp 0,11 prosent til 236 kroner.Vinnerlisten toppes av GGS med en oppgang på 9,39 prosent til 2,33 kroner. Golar LNG følger etter, opp 5,61 prosent til 113 kroner.Taperen så langt er Simtronics som faller 5,56 prosent til 4,42 kroner.Aker Yards rapporterte, ifølge Reuters, i dag om tilbakekjøp av 1,5 millioner egne aksjer, men faller ytterligere 1,92 prosent til 76,50 kroner etter fredagens resultatvarsel og nedsabling av kursen med 27 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 3,2 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.