Oslo Børs er i gang

Handelen på Oslo Børs er i gang. Les om børsåpningen her.

Da er handelen på Oslo Børs i gang, og hovedindeksen stiger 0,1 prosent til 516,05 poeng.Brent-olje for levering i august er helt oppe i 75,50 dollar fatet, ned 0,37 prosent.Statoil er dermed ned 0,13 prosent til 187,25 kroner, mens Hydro er ned 0,32 prosent til 235,25 kroner.Komplett ligger på toppen av listen, opp 3,33 prosent til 155 kroner, etterfulgt av GGS, opp 3,15 prosent til 2,29 kroner.Block Watne Gruppen er den største taperen ned 3,33 prosent til 43,50.I skrivende stund er det omsatt verdipapirer for 540 millioner kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.