Oslo Børs på ny rekordjakt

Oslo Børs åpner opp mandag. Blant vinnerne finner vi Eitzen Martime, Telenor og flere oljeknøtter.

1 / 1

Det går oppover på Oslo Børs i åpningshandelen. Etter 11 minutters handel er hovedindeksen opp 0,3 prosent til 521,24 poeng. Indeksen har aldri sluttet over 520 poeng tidligere, men nådde intradag fredag all time high 523,86 poeng. Det går oppover på Oslo Børs i åpningshandelen. Etter 11 minutters handel er hovedindeksen opp 0,3 prosent til 521,24 poeng. Indeksen har aldri sluttet over 520 poeng tidligere, men nådde intradag fredag all time high 523,86 poeng. Oljeprisen har steget siden børsslutt fredag. Det betyr at Brent-olje for levering i august nå koster 77,77 dollar fatet. Hydro er opp 0,4 prosent til 247 kroner, mens Statoil er uendret i forhold til fredag; 191,50 kroner. Oljeknøttene Revus og CanArgo løftes 4,2 og 3,0 prosent.Comrod stiger 4,4 prosent til 15,60 kroner. Bare Eitzen Maritime er bedre med en oppgang på 8,3 prosent. Goodtech står i pluss fire prosent til 3,95 kroner etter å ha meldt om et oppkjøp i Sverige. Blant tungvekterne utmerker Telenor og Golden Ocean seg med en oppgang på 1,1 og 1,8 prosent.Frontline faller 1,5 prosent til 296,50 kroner. Borgestad og Bergesen Worldwide Gas er svakeste med fall på 4,6 og tre prosent.Det er allerede omsatt verdipapirer for 1,3 milliarder kroner. PGS står for nesten 600 millioner kroner etter at en stor post ble krysset før børsåpning.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.