Rødere på børsen

Hovedindeksen på Oslo Børs tar seg en dukkert og er nå ned over 0,7 prosent. En røys med tungvektere faller 2-3 prosent.

Oslo Børs faller stadig lenger ned i negativt terreng tirsdag. En liten time før slutt står hovedindeksen i 511,94 poeng etter en nedgang på 0,79 prosent.En lang rekke tungvektere er nå ned 2-3 prosent. I denne båsen finner vi Yara, Marine Harvest, Acergy, SeaDrill, Norske Skog, Songa Offshore, Tomra og Schibsted.Brent-olje for levering i august har tatt seg litt opp siden lunsj, og står nå i 75,39 dollar fatet. Dette er ned 42 cent i dag og 66 cent fra etter børsslutt i går.Statoil reagerer ned 0,4 prosent, mens Hydro faller 0,11 prosent.Lyspunkter er REC, som stiger til ny rekord, og Aker Yards. De to er opp hhv. 0,32 og 1,37 prosent, og er de eneste aksjene blant de 17 mest omsatte som stiger.Taperlisten toppes fortsatt av Nutri Pharma, ned 4,5 prosent, mens vi i den andre enden finner Medi-Cult, som hopper opp 8,4 prosent etter Orkla-kjøp.Vi kommer med mer i dagens børskommentar.