Rødt på Oslo Børs

Ved lunsjtider onsdag bidrar oljeprisen til å senke hovedindeksen på Oslo Børs. Børsvinneren er allikevel opp 9,23 prosent.

En nedgang i oljeprisen bidrar til å senke Oslo Børs ved lunsjtider onsdag. I skrivende stund står hovedindeksen i 509,17 poeng, ned 0,70 prosent.Brent olje for august-levering står nå i 76,05 dollar fatet, ned 0,46 prosent.Statoil er ned 0,40 prosent til 185,75 kroner, mens er Hydro ned 0,43 prosent til 233,50 kroner. DNO er ned 0,95 prosent til 12,49 kroner.Taperlisten toppes av Fara, som faller 4,47 prosent til 2,35 kroner, etterfulgt av Odfjell Invest med en nedtur på 4,17 prosent til 16,10 kroner.Vinneren er Nutri Pharma, som løftes 9,23 prosent til 2,96 kroner.Det er så langt omsatt verdipapirer for 3,4 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.