Rune Rinnan går for gull

Rune Rinnan antyder at de siste dagenes børsfall bare er en midlertidig korreksjon og sier han har tro på gull og børs.

Børs

Investor Rune Rinnan har ikke latt seg skremme av de siste dagenes børsfall, i følge Finansavisen.- Å være spåkone skal man passe seg for, men jeg tror dette er en naturlig korreksjon. Jeg ser få fundamentale forhold som gir grunn til bekymring. Det er kapital i markedet, makrobildet er lovende og selskapenes inntjening er fortsatt god, forklarer Rinnan i et intervju med avisen.Han venter ikke med å bli spurt om å trekke frem favorittaksjer. Opp av hatten kommer flere tele-relaterte selskaper som perler på en snor. De er blant annet Mobyson AB, Opplysningstjenesten 1881 og Wega Mining (der han er styremedlem, red.anm).- Det er stor sannsynlighet for at Wega har funnet en mengde gull, sier Rinnan, som tror selskapet vil gi bedre relativ avkastning enn andre papirer. Ved å kombinere organisk vekst og oppkjøp blir dette spennende, sier Rinnan.

Nyheter
Børs