Salgstipsene som skulle vært kjøp

Forvalter Kristian Falnes hadde ved inngangen til 2007 en portefølje med salgsanbefalinger på blant annet REC og Frontline.

DN skriver i dag at de har gjennomgått aksjeekspertenes kjøps- og salgstips for 2007 som ble presentert i avisen rett før nyttår, og porteføljen med høyest avkastning består av salgsanbefalingene til forvalter Kristian Falnes. Han har bommet grovt på kursutviklingen til John Fredriksens tankrederi Frontline og solenergiselskapet Rec, som hittil i år er opp med henholdsvis 77,7 og 104,8 prosent.- Shorting vil alltid være en risikosport. Å bruke mest tid på å finne gode, undervurderte selskaper er gjerne tryggere enn det motsatte. Men nå er det bare halvgått løp, sier Falnes til avisen og legger til at han opprettholder salgsanbefalingen på REC og Frontline.Falnes siste slagsanbefaling, Dynapel, har han derimot truffet bedre med .