Se Ementor Q2 på web-TV

Ementor presenterte tallene for andre kvartal 2007 klokken 08.00. Se opptaket av TV-sendingen her.

Etter store underskudd syv år på rad er Ementor-skuta igjen på rett kjøl. Analytikerne forventer at selskapet omsatte for 3,1 milliarder kroner og satt igjen med 63 millioner kroner etter skatt i andre kvartal 2007, viser en undersøkelse gjort av Reuters.LIVE-presentasjonen startet fredag klokken 08.00 i Ementors lokaler i Brynsalleen 2. Opptaket fra denne sendingen kan du se ved å klikke her .Ementor Group melder om et driftsresultat på 92 millioner kroner i 2. kvartal 2007, opp fra 25 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsinntektene steg fra 1.548 til 3.310 millioner kroner.Resultatet før skatt fra videreført virksomhet økte fra 20 til 80 millioner kroner.Analytikere hadde ifølge TDN Finans ventet et driftsresultat på 76 millioner og inntekter på 3.122 millioner kroner.Hele Q2-rapporten på norsk her. Q2-presentasjonen her. Pressemeldingen her. Q2-report in english here. Q2-presentation in english here .Pressrelease in english here.