Se Tandberg presentasjonen LIVE

Resultatsesongen er sparket i gang igjen. I dag skal Tandberg i ilden og presentasjonen kan du følge LIVE på HegnarTV.

Klokken 17.00 presenterer ledelsen i Tandberg sine tall for andre kvartal 2007. Presentasjonen ser du ved å klikke her.Tandberg ventes i gjennomsnitt å legge frem et driftsresultat på 31,7 millioner dollar i andre kvartal 2007, mot 20,7 millioner dollar samme periode året før og 29,2 millioner dollar foregående kvartal, fremgår det av estimater SME Direkt har hentet inn for TDN Finans blant 12 meglerhus.Analytiker Ole Jørgen Rød i First Securities anbefaler kjøp av Tandberg-aksjen og ser muligheten for at en sterk kvartalsrapport vil kunne føre til oppjusteringer av markedsforventningene.- Vår undersøkelse blant videokonferanseforhandlere i Europa og USA antyder et svært sterkt moment i markedet. Vi tror andrekvartalsrapporten vil kunne bekrefte at Tandberg ligger godt an til en fortsatt sterk omsetningsvekst. Vi er av den oppfatning at konsensusestimatene for 2007 er altfor konservative. På tross av en kvartalsmessig omsetningsvekst på 10-15 de siste fem kvartalene, venter analytikerne i gjennomsnitt en beskjeden årlig omsetningsvekst på 2-4 prosent, heter det i en oppdatering skriver TDN Finans.Klokken 14.35 onsdag er hovedindeksen ved Oslo Børs ned 0,16 prosent til 511,94, mens Tandberg-aksjen er ned 3,70 prosent til 136,50 kroner.