SeaDrill-analytiker lar seg ikke imponere

Kaupthing-analytiker Morten Nystrøm hever kursmålet på SeaDrill, men beholder salgsanbefalingen. Han peker blant annet på det som kan skuffe med den nye milliardavtalen.

De fleste tungvekterne faller på Oslo Børs i dag. Ett unntak er SeaDrill, som i går kveld meldte om en De fleste tungvekterne faller på Oslo Børs i dag. Ett unntak er SeaDrill, som i går kveld meldte om en milliardavtale for "West Aquarius".- Vi mener kontraktsverdien er på linje med forventningene, men en 3-årskontrakt kan bli sett på som noe skuffende, da vi tror markedet hadde ventet en noe lenger kontrakt, skriver Kaupthing-analytiker Morten Nystrøm ifølge TDN Finans i en oppdatering.En betinget kontrakt for et boreskip får analytikeren ifølge nyhetsbyrået til å heve kursmålet på Seadrill-aksjen fra 100 til 103,50 kroner. Men anbefalingen om salg beholder han.Nystrøms "top picks" blant norske riggselskaper er ifølge TDN Finans Fred. Olsen Energy og Songa Offshore.Seadrill stiger 0,6 prosent til 127,25 kroner på Oslo Børs så langt.