- Signifikante kursdrivere i Tandberg

Onsdag legger Tandberg frem tall for 2. kvartal. DnB Nor Markets om signifikante drivere for aksjekursen.

Tandberg legger onsdag denne uken frem sine tall for 1. kvartal, og DnB Nor Markets kommenterer selskapet i sin morgenrapport i dag. Tandberg legger onsdag denne uken frem sine tall for 1. kvartal, og DnB Nor Markets kommenterer selskapet i sin morgenrapport i dag. - Kvartalsrapportene fra Tandberg har historisk sett vist seg å være signifikante drivere for aksjekursen, i begge retninger. (...) Etter vårt syn ser det ut til at konsensusforventningene i markedet ligger på den forsiktige siden, heter det i rapporten.For 2. kvartal venter meglerhuset en topplinje på 140,7 millioner og en EBIT (driftsresultat) på 32,6 millioner dollar, noe som i så fall betyr ni prosent vekst sammenlignet med 1. kvartal.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på Tandberg med 12 måneders kursmål på 160 kroner aksjen.