Slår til med ny rekord på Oslo Børs

Analytiker Einar Kilde Evensen forklarer dagens rekordnotering i REC.

REC fortsetter til nye rekordnoteringer på en ellers rød Oslo Børs. Analytiker Einar Kilde Evensen i DnB NOR Markets sier til TDN Finans at oppgangen skyldes stigende energipriser, miljøforhold og geopolitisk uro. REC fortsetter til nye rekordnoteringer på en ellers rød Oslo Børs. Analytiker Einar Kilde Evensen i DnB NOR Markets sier til TDN Finans at oppgangen skyldes stigende energipriser, miljøforhold og geopolitisk uro. - Med den seneste tidens oljeprisoppgang har mediene igjen begynt å skrive om nye oljeprisrekorder. Det er selvfølgelig gunstig for alternative energikilder, sier Kilde Evensen til TDN Finans.- I tillegg har man spenningen i Midtøsten, nå senest representerte med urolighetene i moskeen i Pakistan. Dette minner en del vestlige stater om at de er avhengig av energiimport fra den delen av verden. Det øker også fokuset på fornybar energi, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 232,75 kroner, opp 0,65 prosent. Tidligere i dag var aksjen oppe i 234,75 kroner.