Slik gikk Wall Street

ConocoPhillips steg til rekordnotering og Johnson & Johnson klatret til det høyeste på nesten to måneder. Her kan du lese hvordan det gikk på Wall Street i går kveld.

Det amerikanske aksjemarkedet forlenget oppgangen i juli-måned på bakgrunn av tilbakekjøp av aksjer for 25 milliarder dollar samt spekulasjoner om at inntjeningen i andre kvartal vil overstige estimatene til analytikerne.ConocoPhillips, USAs tredje største oljeprodusent, steg til rekordnotering og Johnson & Johnson, verdens største produsent av pleieprodukter, klatret til det høyeste på nesten to måneder etter en uttalelse om tilbakekjøp av egne aksjer. Alcoa Inc., nest største aluminiumsprodusent, ledet Dow Jones-indeksen til 27 poeng fra rekord foran dagens inntjeningsrapport.Selskaper har annonsert planer om tilbakekjøp av egne akjser i år for 415 milliarder dollas, 24 prosent mer enn samme periode i 2006, ifølge data innhentet av Birinyi Associates Inc., datert 29 juni. 19 strake kvartaler med overskuddsvekst på mer enn ti prosent har gjort selskapene på S&P 500 indeks stinne av kontanter."Tilbakekjøp har vært drivkraften for aksjemarkedet så langt og vil fortsette å være det," sa Tim Hartzell, som forvalter omlag to milliarder dollar som sjefstrateg hos Kanaly Trust Co. i Houston.S&P 500 steg 1,41, eller 0,1 prosent, til 1531,85, femte dagen på rad med stigning. Dow Jones økte 38,29, eller 0,3 prosent, til 13649,97. Nasdaq la på seg 3.51, eller 0,1 prosent, til 2670,02.Alcoa gikk frem 70 cents, eller 1,7 prosent, til 42,36 dollar, som ble den største økningen på Dow Jones indeksen.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.