Søndagens aksjetips

Det buttet på Oslo Børs på slutten av fredagen. Var reaksjonen forbigående eller kan vi regne med at det fortsetter kommende uke også?

Børs

Det buttet for Hovdindeksen på Oslo Børs fredag. Det begynte med opptur, men avsluttet med fall.Teknisk sett ser det bra ut for de kommende dagene og ukene også, men RSI nærmet seg nok en gang 70-nivået, og det taler for at kommende uke kan bli turbulent og urolig.Da kan det også være greit å vite at fall tilbake under 516 vil være et lite svakhetstegn, og at et fall videre gjennom 511 vil signalisere fall til 45-dagers glidende gjennomsnitt og kanskje bunnen i den stigende sekundærtrenden, i overkant av 500-nivået.Undertonene er imidlertid sterk både på kort og lang sikt, og derfor er det i øyeblikket ikke noe som tyder på at det i så fall vil være noe mer enn en teknisk reaksjon på veien videre opp.

Nyheter
Børs