Stalltips fra analytiker

Orion Securities snakker om resultatvarsel, børsfall og viktige nøkkeltall.

I dagens morgenrapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens utvikling på Wall Street. I dagens morgenrapport fra Orion Securities kommenterer analytikeren gårsdagens utvikling på Wall Street. - Resultatvarsler og en tale av sentralbanksjef Bernanke bidro til en svak utvikling i sen handel på Wall Street. Oljeprisen var riktignok opp, men ikke nok til å forhindre at oljerelaterte aksjer også falt, sier analytikeren.- På dagens kalender merker vi oss at Tandberg og Acergy legger frem kvartalsrapporter. Videre slippes de ukentlige amerikanske oljelagertallene klokken 16.30, avslutter analytikeren.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 508,79 poeng, ned 0,78 prosent.