Stalltips fra analytiker

VMetro-aksjen stiger kraftig kort tid før selskapet legger frem sine kvartalstall.

Analytikerne i DnB NOR Markets har i dag sendt ut en holdanbefaling på VMetro. Analytikerne i DnB NOR Markets har i dag sendt ut en holdanbefaling på VMetro. - VMetro kommer med sin Q2-rapport på onsdag. Her har vi en estimert topplinje på 70 millioner kroner og en EBIT på en million kroner. Vi venter dermed en betydelig bedring i forhold til et svakt Q1. For året som helhet venter videre at selskapet skal trekke inntjeningen over i pluss med en EBIT på to millioner kroner, sier analytikeren.- Selskapet opererer i et marked med mange nisjeaktører og mindre konkurrenter, samtidig som enkeltkontrakter kan ha et betydelig omfang og dermed gi tilsvarende store variasjoner i salget fra kvartal til kvartal. DnB NOR Markets har en holdanbefaling på VMetro med et kursmål på 18 pr. aksje, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 16,90 kroner, opp 5,63 prosent. Det sender selskapet opp på 2. plass på dagens vinnerliste.