Svak nedgang på Oslo Børs

Oslo Børs holder seg fortsatt over 520 poeng ved lunsjtider, men vi ser en gradvis nedgang fra børsen startet så sterkt rett etter åpning tidligere i dag.

Siden børsåpning har hovedindeksen falt gradvis, og står i skrivende stund i 520,73 poeng, opp 0,49 prosent. Indeksen har vært helt oppe i 523,86 poeng, som er foreløpig ny all time high.Brent olje for august-levering står nå i 76,56 dollar fatet, opp 0,21 prosent.Statoil er opp 1,31 prosent til 193,75 kroner, mens Hydro er opp 1,13 prosent til 245,75 kroner.Taperlisten på Oslo Børs toppes nå av Eitzen Maritime Services som faller 10,2 prosent til 3,60 kroner. Deretter kommer Tomra med en nedtur på 10,1 prosent til 48,35 kroner, etter å ha lagt frem tall for 2. kvartal etter børsslutt i går.Vinneren er PSI Group, som løftes 6,36 prosent til 58,50 kroner, etterfulgt av Ementor, som løftes 5,29 prosent til 54,75 kroner på sterke tall for 2. kvartal.Det er så langt omsatt verdipapirer for 7,8 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne / taperne på NYSE.Vinnerne / taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.