Toppsjef gir bort aksjer gratis

Ignis-sjef Thomas Ramm gir bort aksjer vederlagsfritt til flere aksjonærer.

Scanpix / Scanpix

I forbindelse med aksjespleis i forholdet 25:1 i Ignis ASA har primærinnsider Thomas Ramm i dag vederlagsfritt tilført til sammen 485 aksjer til aksjonærer som ikke hadde et antall aksjer som ga et helt tall når det divideres med 25. I forbindelse med aksjespleis i forholdet 25:1 i Ignis ASA har primærinnsider Thomas Ramm i dag vederlagsfritt tilført til sammen 485 aksjer til aksjonærer som ikke hadde et antall aksjer som ga et helt tall når det divideres med 25. Thomas Ramms aksjebeholding er som følge av dette redusert fra 810.357 aksjer til 809.872 aksjer etter gjennomført aksjespleis. Ramms beholding av opsjoner forblir uendret, med to millioner opsjoner, som etter gjennomført aksjespleis vil gi rett til å tegne totalt 80 000 aksjer.Ignis-aksjen ble sist omsatt for 15 kroner.