Tyskere velger SuperOffice

Tysklands tredje største leverandør av telekom infrastruktur satser på teknologi fra norske

SuperOffice GmbH har inngått en avtale om å levere SuperOffice CRM til Versatel AG i Tyskland. SuperOffice vil bli implementert i salgsavdelingen for bedriftsmarkedet og vil bli benyttet i pre salgsfasen. SuperOffice GmbH har inngått en avtale om å levere SuperOffice CRM til Versatel AG i Tyskland. SuperOffice vil bli implementert i salgsavdelingen for bedriftsmarkedet og vil bli benyttet i pre salgsfasen. Kontrakten har en verdi på 375.000 euro, hvorav 217.000 euro i lisenser.Løsningen vil dekke salgsstyring, prognoser og forskjellige kontrollprosesser. Som en del av prosjektet vil SuperOffice integreres mot Remedy (som dekker ettermarked), et faktureringssytem samt Exchange.Versatel AG er en av de ledende leverandører av språk- internett- og datatjenester til privatpersoner og bedriftskunder i Tyskland. Med en omsetning på 666 millioner euro i 2006 er Versatel Tysklands tredje største leverandør av telekom infrastruktur. Ved utgangen av 2006 hadde selskapet mer enn 600.000 kunder og 1.380 ansatte. Versatel ble børsnotert i april 2007.